Київ, пр. Бажана, 30, кв. 8

ccc@ccc.kiev.ua

Творчий центр ТЦК оголошує набір слухачів до Школи тренерів ТЦК ІІ рівня19 листопада 2019

Школа тренерів Творчого центру ТЦК була започаткована у 1998 році. Навчання в Школі проводиться за двома рівнями і базується на методиках та програмах, розроблених тренерами та експертами ТЦК. За цей час у Школі пройшли навчання майже 400 представників неурядових та інших організацій з України, Білорусі, Молдови, Вірменії, Грузії.

Метою Школи тренерів ТЦК є надання її учасникам можливість оволодіти необхідними знаннями та навичками проведення тренінгів та навчань дорослих.

Навчання в Школі здійснюється за двома рівнями:

На І рівні програма орієнтована на тих, хто хотів би розвивати тренерські компетенції та оволодіти професією тренера в цілому.

На ІІ рівні програма розрахована на вдосконаленні професійного рівня тренерів щодо важливих організаційних аспектів підготовки тренінгу, моніторингу та оцінки тренінгового процесу, а також, написання звітів про проведення тренінгів.

 

Організація роботи Школи:

Дата проведення Школи тренерів ТЦК ІІ рівня: 07-08 грудня 2019 р.

Місце проведення – м. Київ, офіс Творчого центру ТЦК: м. Київ, проспект Бажана, 30, офіс 8. Схему проїзду можна знайти: http://ccc-tck.org.ua/contacts/

 

Тренери. Навчання в Школі тренерів проводитимуть Андрій Вишняк та Андрій Залужний

Андрій Вишняк працює в неурядовому секторі з 1994 року, є головою правління БФ «Центр громадських ініціатив», тренером Творчого центру ТЦК та незалежним консультантом. Має успішний досвід створення та управління неурядовою організацією, що надає тренінгові та консалтингові послуги як для ОГС, так і органам місцевого самоврядування. Основні сфери кваліфікації включають: розробка та виконання проектів, великий досвід у розвитку організаційної спроможності ОГС, стратегічного та адміністративного менеджменту організації. 20 річний досвід проведення різноманітних тренінгів для ОГС. Досвід проведення 10 Шкіл для тренерів, організованих ТЦК, як незалежний експерт надає також консультації з організаційного розвитку та розвитку спроможностей, стратегічного та адміністративного менеджменту організацій.

Андрій Залужний працює в неурядовому секторі з 2000 року, є виконавчим директором БФ «Майбуття» (м. Львів), тренером Творчого центру ТЦК та незалежним консультантом. Має досвід надання тренінгових та консалтингових послуг як для ОГС, освітніх установ та органів місцевого самоврядування. Основні сфери кваліфікації включають: написання та менеджмент проектів, оцінка організаційного розвитку ОГС, консультування щодо розвитку організаційної спроможності ОГС, стратегічне та операційне планування ОГС, ОМС та територіальних громад. 18 річний досвід проведення тематичних тренінгів для ОГС, освітніх установ та органів місцевого самоврядування. Досвід проведення 11 Шкіл для тренерів, організованих в рамках проектів ТЦК. Як незалежний експерт надає консультації з організаційного розвитку та розвитку спроможностей ОГС, стратегічного та операційного планування ОГС, ОМС та територіальних громад.

 

Слухачі:

Кількість учасників в одній навчальній групі – до 15 осіб. Кожен учасник забезпечується:

1) роздатковими матеріалами;

2) необхідними канцелярськими товарами;

3) кавою/чаєм.

Випускникам Школи, які успішно пройшли навчання та належним чином виконали практичне завдання, видається сертифікат Творчого центру ТЦК.

Проїзд до місця проведення Школи і зворотному напрямку, а також витрати на проживання, у разі потреби, слухачі покривають самостійно.

 

За більш детальною інформацією звертайтеся до менеджера проектів, Наталії Купрій на електронну адресу: office@ccc.kiev.ua або за номером телефону (044) 574-64-11.

Школа тренерів є некомерційним проектом і проводиться за рахунок ТЦК внесків учасників. Усі пожертви йдуть на покриття витрат виключно на проведення Школи.

Як потрапити на навчання до Школи?

Пройти навчання в Школі можуть усі бажаючі, за умови дотримання певних вимог. Для цього потрібно до 01 грудня 2019 р.

  1. заповнити реєстраційну форму ІІ рівень
  2. сплатити реєстраційний внесок у розмірі 2100,00 грн за Школу тренерів II рівня на банківський рахунок ТЦК:

 

Одержувач:

Благодійний фонд «Творчий центр «ТЦК»

Р/р № 26003910000103

Код ЄДРПО 35093256

Банк одержувача:

ПАТ «Універсал Банк»

МФО 322001 в м. Києві

Призначення платежу:

Добровільна пожертва на статутну діяльність БЕЗ ПДВ