Київ, пр. Бажана, 30, кв. 8

ccc@ccc.kiev.ua

Творчий центр ТЦК оголошує набір слухачів до Школи тренерів ТЦК I та ІІ рівнів23 червня 2021

Tворчий центр ТЦК
оголошує набір слухачів
до Школи тренерів ТЦК 
I та ІІ рівнів

 

Школа тренерів Творчого центру ТЦК була започаткована у 1998 році. Навчання в Школі здійснюється за двома рівнями і базується на методиках та програмах, розроблених та апробованих у власній практиці тренерами та експертами ТЦК. За цей час у Школі навчалося майже 400 представників організацій громадянського суспільства, інших організацій та установ з України, Білорусі, Вірменії, Грузії, Молдови.

Мета програми Школи тренерів ТЦК - надання слухачам можливостей отримати необхідні знання та розвинути навички проведення тренінгів та навчань дорослих.

Навчання в Школі здійснюється за двома рівнями:

На І рівні програма орієнтована на тих, хто хотів би розвивати тренерські компетентності, необхідні для подальшої професійної діяльності з навчання дорослих.

На ІІ рівні програма розрахована на розвиток набутих раніше компетентностей тренера та фокусується на таких питаннях: організаційні аспекти розроблення програми тренінгу та підготовки тренінгу, моніторинг та оцінка результативності тренінгу, тренінгової програми; підготовка звіту про проведення тренінгу та інше.

 

УПЕРШЕ програма Школи тренерів ТЦК передбачає навчання слухачів навичкам використання різноманітних онлайн інструментів в організації навчання та зустрічей (Zoom, Microsoft Teams, Google Meet, Mentimeter, Jamboard, Padlet та інш.).

 Організація роботи Школи:

Дата проведення Школи тренерів ТЦК:

І рівня – 21-22 вересня 2021 р.

ІІ рівня -23-24 вересня 2021 р. 

 Місце проведення – м. Київ, офіс Творчого центру ТЦК: м. Київ, проспект Бажана, 30, офіс 8. Схему проїзду можна знайти: http://ccc-tck.org.ua/contacts/

Тренери. Навчання в Школі тренерів проводитимуть Андрій Вишняк та Андрій Залужний

Андрій Вишняк працює в неурядовому секторі з 1994 року, є головою правління БФ «Центр громадських ініціатив», тренером Творчого центру ТЦК та незалежним консультантом. Має успішний досвід створення та управління неурядовою організацією, що надає тренінгові та консалтингові послуги як для ОГС, так і органам місцевого самоврядування. Основні сфери кваліфікації включають: розробка та виконання проектів, великий досвід у розвитку організаційної спроможності ОГС, стратегічного та адміністративного менеджменту організації. 24 річний досвід проведення різноманітних тренінгів для ОГС. Досвід проведення 12 Шкіл для тренерів, організованих ТЦК, як незалежний експерт надає також консультації з організаційного розвитку та розвитку спроможностей, стратегічного та адміністративного менеджменту організацій.

Андрій Залужний працює в неурядовому секторі з 2000 року, є виконавчим директором БФ «Майбуття» (м. Львів), тренером Творчого центру ТЦК та незалежним консультантом. Має досвід надання тренінгових та консалтингових послуг як для ОГС, освітніх установ та органів місцевого самоврядування. Основні сфери кваліфікації включають: написання та менеджмент проектів, оцінка організаційного розвитку ОГС, консультування щодо розвитку організаційної спроможності ОГС, стратегічне та операційне планування ОГС, ОМС та територіальних громад. 20 річний досвід проведення тематичних тренінгів для ОГС, освітніх установ та органів місцевого самоврядування. Досвід проведення 11 Шкіл для тренерів, організованих в рамках проектів ТЦК. Як незалежний експерт надає консультації з організаційного розвитку та розвитку спроможностей ОГС, стратегічного та операційного планування ОГС, ОМС та територіальних громад.

Слухачі:

Кількість учасників в одній навчальній групі – до 10 осіб. Учасники забезпечується: 

  1. роздатковими матеріалами;
  2. необхідними канцелярськими товарами;
  3. кавою/чаєм.

Випускникам Школи, які успішно пройшли навчання та належним чином виконали практичне завдання, видається сертифікат Творчого центру ТЦК. Сертифікат може бути визнаний та зарахований в системі професійного навчання державних службовців як самонавчання в обсязі 0,1 кредиту ЄКТС.

Проїзд до місця проведення Школи і зворотному напрямку, а також витрати на проживання, у разі потреби, слухачі покривають самостійно.

За більш детальною інформацією звертайтеся до менеджера проектів, Наталії Купрій на електронну адресу: office@ccc.kiev.ua або за номером телефону (044) 574-64-11.

Школа тренерів ТЦК є некомерційним проектом і проводиться за рахунок внесків, сплачених слухачами. Усі внески йдуть на покриття витрат, пов’язаних виключно з організацією і проведенням Школи.

Спеціальні пропозиції для учасників: 

Запрошуйте друга чи подругу, колегу чи колежанку приєднатись до навчання в Школі тренерів ТЦК і отримайте винагороду — за кожного приведеного слухача/слухачку -10% від вартості навчання.

Також 10% знижку отримає той, хто зробить внесок до встановленого терміну (06 вересня 2021 року).

У разі реєстрації відразу на два рівні Школи, то оплата за участь у двох рівнях Школи – 6000,00 грн.

Як потрапити на навчання до Школи?

Пройти навчання в Школі можуть усі бажаючі, за умови дотримання певних вимог. Для цього потрібно до  06 вересня 2021 року..

  1. заповнити реєстраційну форму І рівень
  2. заповнити реєстраційну форму ІІ рівень
  3. сплатити реєстраційний внесок у розмірі 3500,00 грн за Школу ТОТ I рівня та 3500,00 грн. за Школу ТОТ II рівня на банківський рахунок ТЦК:

Одержувач: Благодійний фонд «Творчий центр «ТЦК»

Р/р UA463220010000026003910000103

Код ЄДРПО 35093256

Банк одержувача: АТ «Універсал Банк»

Призначення платежу:  Добровільна пожертва на статутну діяльність БЕЗ ПДВ