Київ, пр. Бажана, 30, кв. 8

ccc@ccc.kiev.ua

На шляху до налагодження ефективної комунікації між судами та громадськістю18 серпня 2015

13 серпня 2015 р. на базі Черкаської обласної універсальної бібліотеки імені Тараса Шевченка відбувся тренінг для прес-секретерів Черкаської області на тему «Як зробити суд зрозумілим для громадськості засобами Інтернету?». Це навчання проходило в рамках проекту «До взаємної довіри через ефективну комунікацію судів та громадськості», який реалізує БФ «Творчий центр ТЦК» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Організатори заходу ставили собі за мету надати прес-секретарям судів знання та навички роботи в соціальних мережах для налагодження ефективної комунікації судів та громадських об’єднань і місцевих ЗМІ.

Учасники тренінгу змогли по-новому поглянули на засоби Інтернету в своїй комунікації з громадськістю та навчилися планувати і проводити PR-кампанії в Інтернеті. Особливо корисним для фахівців з комунікації було опанування мовного блогерства.

Даний захід був проведений Благодійним фондом «Творчий центр ТЦК» у межах Проекту USAID «Справедливе правосуддя» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID)