Київ, пр. Бажана, 30, кв. 8

ccc@ccc.kiev.ua

Національна конференція "Партнерство та співпраця між органами публічної влади та організаціями громадянського суспільства в Україні: успіхи та виклики"07 грудня 2017

Запрошуємо Вас взяти участь у Національній конференції «Партнерство та співпраця між державними органами влади та організаціями громадянського суспільства в Україні: успіхи та виклики», яку організовує Координатор проектів ОБСЄ в Україні у партнерстві із Адміністрацією Президента України та Міністерством молоді та спорту України і у співпраці із ОБСЄ/БДІПЛ та Офісом Ради Європи в Україні

Також до участі у Національній конференції будуть залучені інші міжнародні партнери, а саме Програма розвитку ООН, USAID, та національні партнери - Секретаріат Кабінету Міністрів України, Міністерство соціальної політики, Київська державна міська адміністрація, та провідні есперти із організацій громадянського суспільства.

Конференція відбудеться 18-19 грудня 2017р. у місті Києві (місце проведення уточн.) із залученням представників національних та регіональних державних органів державної влади, національних та регіональних ОГС, місцевих органів самоврядування та міжнародних організацій, а також членів міжнародної донорської спільноти, що працюють в Україні з питаннями розвитку громадянського суспільства.

Використовуючи багатий досвід та інноваційні практики в різних регіонах, метою Конференції як інтерактивної платформи є стимулювання конструктивного діалогу та отримання зворотного зв'язку щодо найкращих практик, щоб допомогти українським установам (як урядовим, так і неурядовим) продовжувати розвивати свої партнерські відносини та шукати спільні відповіді на складні та постійні виклики у цій галузі.

Подати заявку на реєстрацію на круглий стіл потрібно заповнивши цю електронну анкету (https://goo.gl/forms/YEoIAoGxkgzM6OJ32 ) до 11 грудня 2017 року.

В разі виникнення організаційних чи інших питань щодо реєстрації, тощо, Ви можете звернутися до Катерини Роговської, асистента проектів відділу Розвитку громадянського суспільства в Україні за телефоном 063 313 08 82, або ел. поштою: kateryna.rogovska@osce.org

Підтвердження реєстрації буде надано додатково на наступний день після завершення подачі заявок. Координатор проектів ОБСЄ в Україні забезпечує учасникам харчування впродовж заходу, проживання (1 добу з 18го на 19е грудня) для учасників з регіонів та покриває усі їх транспортні витрати.

 

Додаток 1. Попередня програма

Захід проводитиметься в рамках проекту «Допомога Уряду України з реалізації Національної стратегії розвитку громадянського суспільства», який реалізується у партнерстві із Адміністрацією Президента України та Міністерством молоді та спорту України.